Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΤο ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ με την εμπειρία που έχει αποκτήσει στον τομέα της κατάρτισης ανέργων, φιλοδοξεί να υλοποιήσει το νέο training voucher με τον πλέον ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Με τη βοήθεια καινοτόμων προγραμμάτων και σε συνεργασία με επιχειρήσεις με τις οποίες έχει και κατά το παρελθόν συνεργαστεί, θα εξασφαλίσει προς όφελος των συμμετεχόντων την πρακτική άσκησή τους, παρέχοντάς τους και επιπλέον πιστοποίηση με τη συνδρομή αναγνωρισμένων φορέων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 80 ώρες θεωρητικής κατάρτισης στο ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, καθώς επίσης και 420 ώρες πρακτικής άσκησης σε τουριστικές επιχειρήσεις.
Η πρακτική άσκηση θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις: Η πρώτη θα είναι διάρκειας 200 ωρών, για την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση του καταρτιζόμενου στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης και η δεύτερη διάρκειας 220 ωρών και θα αφορά σε δεξιότητες που συνδέονται με τις προδιαγραφές για τη θέση που προσφέρεται για πρακτική άσκηση.
Κάντε ΚΛΙΚ εδώ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα για τους άνεργους νέους έως 29 ετών στον κλάδο το τουρισμού.