Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Δικαίωμα συμμετοχής στα συγκεκριμένα προγράμματα έχουν εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται σε οποιασδήποτε νομικής μορφής επιχείρηση με σχέση εξαρτημένης εργασίας (δηλαδή να είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ). Ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει μόνο ένα πρόγραμμα κατάρτισης 32 ωρών και αμείβεται με 160€ (5€ ανά ώρα κατάρτισης) για τις ώρες συμμετοχής του στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, ούτε για τους συμμετέχοντες, ούτε για τους εργοδότες.

Για κάθε υποψήφιο συμμετέχοντα στα επιδοτούμενα σεμινάρια απαιτούνται: (1) φωτοτυπία ταυτότητας, (2) εκτύπωση της θεώρησης του βιβλιαρίου ασθενείας ΙΚΑ του έτους 2016 (1/3/2016 έως 28/02/2017), (3) φωτοτυπία 1ης σελίδας τραπεζικού λογαριασμού του εργαζόμενου, που να αναγράφει το ΙΒΑΝ και ο εργαζόμενος να εμφανίζεται ως δικαιούχος και (4) βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ ή εκκαθαριστικό εφορίας.

Τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν και από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει είναι τα παρακάτω:

  1.       Οργάνωση και διοίκηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
  2.       Χρήση Η/Υ
  3.       Πωλήσεις –Μarketing
  4.       Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση  πελατών

 Κατεβάστε από εδώ τα απαραίτητα έγγραφα προς συμπλήρωση.

 

Αίτηση συμμετοχής   -   Υπεύθυνη δήλωσης επιχείρησης

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

 

 

Στο τηλέφωνο 210-8233522, 210-8230100

Στο fax 210-8210418

Στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.