Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στους 3.737 ωφελούμενους που επέλεξαν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης της ως άνω Δράσης, στις Περιφερειακές Ενότητες των 17 Δήμων θυλάκων υψηλής ανεργίας, όπου οι ωφελούμενοι θα απασχοληθούν επί 8μηνο και περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 120 ωρών, που συνίσταται σε: 100 ώρες Χρήση τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές και προχωρημένες και 20 ώρες «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα». Επιπλέον, παρέχεται πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

 Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση και αναβάθμιση των προσόντων των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων ανέργων, μέσω ενεργειών κατάρτισης και πιστοποίησης δεξιοτήτων.

Η κατάρτιση θα παρέχεται μία φορά την εβδομάδα εντός ωραρίου εργασίας των ωφελουμένων, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι ωφελούμενοι θα απασχολούνται στο Δήμο στον οποίο έχουν επιλεγεί. 

Το ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ θα συμμετάσχει ως πάροχος κατάρτισης στα πλαίσια του προγράμματος αυτού και θα υλοποιήσει καινοτόμα προγράμματα κατάρτισης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ανέργων, με πιστοποίηση από αναγνωρισμένους φορείς. Επιπλέον, αναμένεται σύντομα η δημοσίευση της πρόσκλησης στα πλαίσια του Β΄ κύκλου των ίδιων προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην οποία το ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ επίσης θα συμμετάσχει ως πάροχος κατάρτισης. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής είναι τα εξής:

  1.  Βεβαίωση από τον Δήμο ότι απασχολείται στο συγκεκριμένο Δήμο στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 7/2016 πρόσκλησης του ΟΑΕΔ
  2.  Αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου
  3.  Τον Αριθμό της αίτησης συμμετοχής στη δράση

Αν είσαι ωφελούμενος του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα (ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ) Α’ κύκλος και έχει επιλέξει να παρακολουθήσεις πρόγραμμα κατάρτισης, επικοινώνησε τώρα με το ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ και δήλωσε συμμετοχή!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

 

 Στο τηλέφωνο 210-8233522, 210-8230100

 

Στο fax 210-8210418

 

Στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.