Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

«ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ VOUCHER 18-24 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

 

Το πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ που διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στην κατάρτιση, την υποστήριξη και απορρόφηση ανέργων στην αγορά εργασίας, ο οποίος είναι μέλος Ένωσης Εταιρειών Αναδόχου του έργου: «Υλοποίηση της Κατάρτισης και της Πιστοποίησης & Εποπτεία της Πρακτικής Άσκησης» της Πράξης «Δράσεις Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για ανέργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου», με Αναθέτουσα Αρχή την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ανέργων, με πιστοποίηση από αναγνωρισμένους φορείς, στις δομές που διαθέτει στην Αθήνα και το Περιστέρι.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε άνεργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών και περιλαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση 120 ωρών σε σύγχρονες ειδικότητες του κλάδου του εμπορίου, συμβουλευτική, πρακτική άσκηση 260 ωρών σε εμπορικές επιχειρήσεις και πιστοποίηση των ωφελουμένων στην ειδικότητα που καταρτίστηκαν.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει!  Μετά το τέλος του προγράμματος λαμβάνεται ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 1.471 € (συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών και λοιπών κρατήσεων).

 

Επικοινωνήστε τώρα με το ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ και αξιοποιήστε τη δυνατότητα για βελτίωση των προσόντων σας και απασχόληση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

                                                                                                                           

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

 

KEK EYΚΛΕΙΔΗΣ

 

Α)ΕΔΡΑ: Λιοσίων 117, Πλατεία Αττικής, τηλ. επικοινωνίας: 210-8233522, 210-8230100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fax: 210-8210418

B) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αγίου Ιωάννη Θεολόγου 15, Περιστέρι, τηλ. επικοινωνίας: 2105755099, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fax: 210-5746278

www.eyklidis.gr